Dames en heren (insert tromgeroffel)…

Share Button

Nou. Lang verwacht en vol verwachting klopt ons hart.

Jarenlang hebben we hart en ziel gelegd in ons volwaardige album Song of War. Jarenlang schrappen en schrijven, opnemen en wissen. Zelf inspelen en vrienden en vriendinnen mobiliseren. Veel praten over wat wij precies voelden en voor ogen hadden en dan weer gaan opnemen. We hebben onszelf vaak verbaasd. Dat we met relatief weinig middelen (maar wel heel veel tijd) tot dit zijn gekomen. We zijn trots! Zojuist hebben we de gemasterde versie gehoord van ons muzikale kind. En dat kan maar één ding betekenen; dat het echt bijna zo ver is! Kleine round up:

Het eerste werk aan demo’s hadden we ruim tien jaar geleden. Het idee dat we een full album konden gaan maken niet lang  daarna. Dus nog meer demo’s maken. Langzaamaan werd ook het verhaal of concept helder van het album en gingen we ook steeds meer daar naar toe schrijven. We hebben de afgelopen jaren fijne mensen om ons heen gehad die, net zo enthousiast als wij, hebben bijgedragen aan uiteindelijke opnamen. Speciale dank aan Daan van Emmerloot en Bart Goderie. Zij hebben op momenten echt het verschil gemaakt.

Wij gaan nog even genieten van de eerste versie van wat het eindproduct kan gaan worden. In afwachting van artwork en alles.

We houden contact.