The final countdown!

Share Button

Sjongejonge. We gaan nu toch echt aftellen. Het album Songs of War is bijna klaar! Tak en ik leggen de laatste hand aan wat wij denken dat goed is voor het album. De nummers zijn, op een enkele solo en een zangpartijtje na, klaar. En eerlijk is eerlijk. Dit wordt de cd van het jaar. Eigenlijk heb je met deze cd in huis geen andere cd meer nodig.  Je kunt je nog steeds inschrijven voor een superdeluxe versie (zie vorige bericht op deze site). Er komt waarschijnlijk ook een gratiesj online versie (als download maar dan niet superdeluxe) en een versie met bijbehorende animatiefilm (op youtube).

Nog heel even dus en het hele zwikkie gaat naar Barry Olthof om te eindmixen en masteren. Doe jezelf of iemand anders een plezier en schrijf je in voor een luxe editie van de cd. Dit kan door gebruik te maken van het volgende email adres; info@zeitgeistmusic.nl

‘Oh!’ Hoor ik je denken! ‘Weet je wat! Ik doe het morgen!’

ik zeg 'doen'!