Schrijf je vast in! Voor een superdeluxe CD!

Share Button

Aangezien de eindfase is aangebroken zijn we aan het nadenken over hoe dit aan de man (m/v) te brengen. Er komt misschien wel een gratis download via onze site. En een audio-visuele versie op Youtube.

Maar dan hè. We willen toch iets voor de eeuwigheid en daarna. Dus kun je vanaf nu inschrijven op een superdeluxe versie van een CD. Met veel tekst(en) en mooie artwork. Tegen kostprijs. Echt waar. Dus reken op een Eurootje of 14. Wat ons een mooi bedrag lijkt voor een mooie cd.  Veertien euro. Dat is eh… Twee of drie flesjes supermarkt wijn (= zo op), of een clubsandwich met een koffie in een Grand Café waar je heb moeten vechten voor een plekkie.  En deze kun je blijven en blijven draaien. Omdat onze muziek nergens op lijkt.

Doen hoor!