PRIJSVRAAG

Share Button

 

HOE BESTÁÁT HET?

Dachten we bezig te zijn aan de laatste puntjes op de i, met de laatste loodjes die er nog lagen, de kersen op de slagroom, de kronen op ons werk; kortom, na jaren van noeste arbeid regelmatig (praten over) muziek maken komt er NOG een nummer zich aandienen!

We popelen om deze nieuwste telg te laten zien en horen. En ik denk dat we nog wel gaan doen ook binnenkort. Gewoon, omdat het kan. Ach. Weet je wat… hier:

 

Nu nog vrienden inzetten om basgitaar (hoi Rob!) en drums/ritmische (hoi Daan!) in te spelen op RE: N stands for Nothing en we gaan écht naar de finale toe. We zijn er ook inmiddels wel aan toe.

Tis toch onbegrijpelijk hoe creatieve uitingen van de geest (in dit geval) altijd maar weer tot stand komen. Niet helemaal voor 100% dekkend de zin die aan deze voorafging, want wat we nu hebben opgenomen is een kleinkind van een oude demo van ons. Wat ons brengt bij de prijsvraag van déze keer. Welke demo bedoelen we?

Inzendingen kunnen gemaild worden naar het ons info mail adres. Winnaar mag naar Hannover om de wedstrijd Duitsland – Nederland bij te wonen.

What? Too late?