Two down, bunch to go

Share Button

Oh, hoe tijd vliegt. We hebben tot nu toe twee songs echt he-le-maal opgenomen en door de mix gehaald. Eindmix nog niet, hè. Dat is toevertrouwd aan de deskundige oren van Barry Olthof. Het gaat de goede kant op. Zo goed als klaar zijn in ieder geval ‘man meets woman’ en ‘out of reach’. De demo van eerstgenoemde gaat van de Media pagina af. Maar niet getreurd! Er is een prachtig nummer voor in de plaats gekomen. Eentje van onze ode aan onszelf cd-tje ‘House of Spirits‘ in samenwerking met John Palm. Het is ‘i am a fool‘. Mooi hoor. En ff delen svp!

Voor de komende weken staan er, uiteraard, nieuwe opnamen gepland. En dan zullen we ook, in de comfort of our home, vrienden uitnodigen om een en ander in te drummen, in te bassen, in te blazen etc.

Och. We voelen ons gelukkig en gezegend.