Category Archives: Home

New! Dirty drums added!

added!

En niet alleen drums natuurlijk. Maar binnenkort nemen we ook een, net zo, viezige basgitaar, weergaloze gitaar soli, toetsi’s en nog meer gitaar op. En niet alleen op Loveletters hoor. Maar ook RE: N Stands For Nothing. En meer nummers zullen naar goed voorbeeld volgen.  Hey. Psst. Stukkie horen? Nou vooruit. Een edit van een stukkie repetitie.

loveletters edit

 

Oh Your God!

Leuk om te vermelden. Het gaat best okay! We vorderen gestaag en verwachten/verwelkomen nog meer gastbijdragen om ons nieuwe schijfje te voorzien van de fijnste ingrediënten. De laatste bijdrage is van Bart Goderie!

Bart Goderie (oa Splendid) heeft een geweldige sax solo neergelegd op een song die op ‘songs of war’ gaat komen! Waarvoor veel dank. Voor de solo én het enthousiasme! Manmanman. We zouden al zóveel willen laten horen van wat we tot nu toe hebben. Aan de andere kant is dat ook een beetje lastig, hoor. Het zijn toch onze kindjes, hè. Dus je wilt wél dat ze, op hun paasbest,  en mét gekamde haartjes, gepoetste tanden en hun zondagse kleertjes aan naar buiten gaan. Dusch. Tot die tijd; hou vol. Moeten wij ook.

 

 

EVEN GEDULD AUB

In the meantime…

Doen we écht wel wat, hoor. Zo zijn Tak en ik druk bezig met het uitwerken én opnemen van de nummers genaamd ‘still apart’ (werktitel) en ‘Man Meets Woman’. De eerstgenoemde is hopelijk binnenkort al te beluisteren in ruwe mix op hier. Een parel in de dop, wat ons betreft. Ook zijn we aan het nadenken over hoe ons nieuwe schijfje uit te brengen. En dan meer over of we dit zelf gaan doen of niet. Het lijkt ons in ieder geval leuk om in de (nabije) toekomst ook de samenwerkingen die Tak en ik afzonderlijk hebben onder ‘zeitgeist music recordings’ uit te brengen. Gewoon. Omdat het kan.

Voor nu even een ouwetje.

time is a demon (rehearsal)